• Uluru - Ayers Rock in vuur en vlam van Inge Hogenbijl thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 107075

Uluru - Ayers Rock in vuur en vlam

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Uluru - Ayers Rock in vuur en vlam van Inge Hogenbijl

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De berg Uluru Ayers Rock staat in vuur en vlam, Australië. Unesco Werelderfgoed. Landschap met een van de wonderen van de wereld in de woestijn. De magische berg en heilige rots Uluru Ayers Rock kleurt prachtig surrealistisch rood tijdens de zonsondergang in Uluru Kata Tjuta Nationaal Park in Northern Territory, Australische Outback. Ayers Rock is de grootste rots tevens monoliet ter wereld. Dit gebied wordt The Red Centre of Australia (Rode Centrum) genoemd. Karakteristiek beeld van het magische landschap, bijna buitenaards en van grote schoonheid. Mystiek en natuurschoon. Deze heilige plaats is wereldberoemd en is het domein van de Aboriginals (Aborigines). De berg ligt in het Noordelijk Territorium. Aboriginals beschouwen de Ayers Rock als een heilige berg met bovennatuurlijke krachten en spirituele energie. Daarom mag deze berg uit respect voor de inheemse bevolking niet beklommen worden. De laatste zonnestralen van de dag beschijnen Uluru Ayers Rock en toveren een rots tevoorschijn die in vuur en vlam staat en in de woestijn een vuurrode gloed in het landschap laat zien . Ook de wolken kleuren rood. Magie in een betoverend woestijnlandschap. Een desolaat gebied, er heerst een serene rust en stilte in de natuur. Uluru Ayers Rock is ook een bekende toeristische attractie. Moeder natuur laat hier de pracht van Moeder Aarde zien. Wonders of life. Wonders of nature. Surrealisme. Spiritualiteit. Natuurlijke kleuren, aardkleuren. Fotografie. Hedendaagse kunst.

Over Inge Hogenbijl

Inge Hogenbijl profielfotoMijn passies zijn reizen en fotograferen en mijn camera gaat overal ter wereld met mij mee. Ik fotografeer al vanaf mijn 15e jaar en vind een heerlijke uitdaging om zoveel mogelijk interessante items en sfeerbeelden met de camera vast te leggen, zowel in Nederland als tijdens mijn reizen in Europa, Azië, Afrika en Australië. Ik ben dol op verlaten woestijnlandschappen, de grote leegte en het grote niets, die je o.a. vindt in de Sahara, de Australische Outback en de Namib Naukluft woestijn in Namibie. Ik fotografeer graag surrealistische landschappen en sferen, natuur, wildlife en mensen in diverse (niet-westerse) culturen. Ook is het voor mij een uitdaging om de authentieke vintage / retro sfeer in o.a. het oude China en Laos vast te leggen, zodat je het gevoel krijgt dat je terug gaat in de tijd. Mijn laatste reis (in 2016) ging naar Namibië, Afrika. Een leeg land met onvoorstelbaar mooie kleuren en surrealistische woestijnlandschappen. Ook zijn de wilde dieren in Namibië prachtig om met de camera vast te leggen. In de verlaten spookstad Kolmanskop in Namibië, een stadje met voormalige diamantmijnen, zijn de vintage gebouwen van binnen bedolven onder het woestijnzand. Dit zijn voor mij geweldige taferelen om te fotograferen. In mijn collectie zitten foto's van Namibië, China, Laos, Australië, Indonesië, Spanje, Hongkong, Estland, Griekenland, Marokko en Nederland. Alsmede sfeerbeelden van diverse steden.

Alle werken