• Bootje met zand op idyllisch strand, Hongkong van Inge Hogenbijl thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 113080

Bootje met zand op idyllisch strand, Hongkong

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Bootje met zand op idyllisch strand, Hongkong van Inge Hogenbijl

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Bootje met zand op een idyllisch en verlaten strand, langs de branding en golven van de blauwe zee of oceaan. Een rustgevend beeld. Deze foto is gemaakt op Cheung Chau Island in Hong Kong, China. Vrijheid. Ruimte. Rustiek. Een kapot houten bootje dat misschien al jaren niet meer gebruikt wordt. Het bootje ligt er al een hele tijd en is volgelopen met zand, veroorzaakt door zandstormen. Een stilleven op een rustige en idyllische plek, een klein paradijsje. In feite kan deze foto op veel plekken gemaakt zijn: Spanje, Portugal, Frankrijk, Italië, Griekenland, Nederland. Een rustige en idyllische plek in het zo drukke en dynamische Hongkong. Zomerdag. Zomer. Zomervakantie. Strandvakantie. Zonnestrand. Tropen. Tropisch. Vakantie in de tropen. Rust. Stilte. Recreatie. Vintage sfeerbeeld. Minimalisme. Zomergevoel. Zen. Summer feelings.

Over Inge Hogenbijl

Inge Hogenbijl profielfotoMijn passies zijn reizen en fotograferen en mijn camera gaat overal ter wereld met mij mee. Ik fotografeer al vanaf mijn 15e jaar en vind een heerlijke uitdaging om zoveel mogelijk interessante items en sfeerbeelden met de camera vast te leggen, zowel in Nederland als tijdens mijn reizen in Europa, Azië, Afrika en Australië. Ik ben dol op verlaten woestijnlandschappen, de grote leegte en het grote niets, die je o.a. vindt in de Sahara, de Australische Outback en de Namib Naukluft woestijn in Namibie. Ik fotografeer graag surrealistische landschappen en sferen, natuur, wildlife en mensen in diverse (niet-westerse) culturen. Ook is het voor mij een uitdaging om de authentieke vintage / retro sfeer in o.a. het oude China en Laos vast te leggen, zodat je het gevoel krijgt dat je terug gaat in de tijd. Mijn laatste reis (in 2016) ging naar Namibië, Afrika. Een leeg land met onvoorstelbaar mooie kleuren en surrealistische woestijnlandschappen. Ook zijn de wilde dieren in Namibië prachtig om met de camera vast te leggen. In de verlaten spookstad Kolmanskop in Namibië, een stadje met voormalige diamantmijnen, zijn de vintage gebouwen van binnen bedolven onder het woestijnzand. Dit zijn voor mij geweldige taferelen om te fotograferen. In mijn collectie zitten foto's van Namibië, China, Laos, Australië, Indonesië, Spanje, Hongkong, Estland, Griekenland, Marokko en Nederland. Alsmede sfeerbeelden van diverse steden.

Alle werken